02.09.2024.

21:29

Foto: informer.rs

Vesti

Ja sam već kupio kartu, vidimo se na koncertu! Vesić: Otvaranje Plave sale Sava centra pokazuje koliko Šolak laže! (FOTO)

- Otvaranje Plave sale Sava centra i zakazani nastup Vlatka Stefanovskog za 16. decembar pokazuju koliko Šolak laže! - istako je Vesić u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ministar Vesić je napomenuo da je Vlatko Stefanovski možda svoje najbolje koncerte održao u Sava centru tako da će njegov nastup u renoviranoj Plavoj dvorani Sava centra biti nastavak višedecenijskog druženja sa Beograđankama i Beograđanima koji su uvek voleli njegovu muziku.

- Ipak, zaslužio je Vlatko da među prvima gostuje u Sava centru zbog još jednog događaja u kome je učestvovao, ne svojom voljom, jer je bio grubo zloupotrebljen od strane Šolakove redakcije Nova S. Kada je Sava centar, pre četiri godine, prodat uz obavezu kupca da renovira objekat i sačuva mu namenu, Šolakova novinarka posle jednog koncerta, koji je održan van Srbije, prišla je Stefanovskom i slagala ga “da se ruši Sava centar”. Vlatko je reagovao onako kako bi svako drugi i osudio rušenje koje se nikada nije dogodilo i nije ni trebalo da se dogodi. A sve ovo je urađeno da bi Šolakovi mediji mogli da objave vest da se Vlatko Stefanovski protivi rušenju odnosno prodaji Sava Centra - napisao je ministar i dodao:

Tada sam sačuvao ovu vest sa sajta i odlučio da podsetim javnost na laži i manipulacije Šolakovih medija jednog dana kada renoviranje bude završeno.

Da ne zaboravimo. Ova lažna vest objavljena je 18. avgusta 2020. godine a autor manipulacije bila je novinarka Nove S. Zato sada uživam kada čitam kako novinari i urednici Nove S, najžešći kritičari tadašnje gradske vlasti, hvale rekonstrukciju Sava centar i kompaniju Delta. Onaj isti Sava centar za koji su tvrdili da će da nestane, i onu istu Deltu koja je Sava centar, ako je verovati Novoj S, trebalo da sruši i na tom mestu izgradi stanove. 

- Vreme je uvek bilo i ostalo najbolji sudija - istakao je Vesić i poručio:

- Vidimo se na koncertu Vlatka Stefanovskog u beogradskom Sava centru. Ja sam već kupio kartu!