Autor: Informer.rs

03.09.2024.

14:25

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

STRAVIČNA PRETNJA PREDSEDNIKU! Opozicionar i Kurtijev plaćenik Boban Bogdanović: Brate Zviceru, reši Vučića!

Osvedočeni narkoman, koga šiptarske službe ucenjuju snimcima na kojima se jasno vidi kako se Bogdanović drogira, o čemu je Informer već pisao, oglasio se na platformi Iks i poslao zlokobnu poruku prizivajući vođu kavačkog klana Radoja Zvicera da se reši Vučića.

Brate Radoje, Srbija zove,
Jer svako zlo braću ujedinjuje!

Svaki brat je mio ma koje vere bio!

Neprijatelji Oskara Žvalavog su naši prijatelji!

Srbijo znaj, kada ti bude najteže
Radoje i Leon, Oskara će da "reše"!
- stoji u bolesnoj objavi Bogdanovića.

Podsetimo, nakon što je Europol u aprilu ove godine crnogorskim medijima dostavio skaj prepisku, postalo je kristalno jasno da je Radoje Zvicer pretnja po život predsednika Srbije, dok god se nalazi na slobodi.

U prepisci koja je tada ugledala svetlost dana jasno se može videti Zvicerova poruka prljavom policajcu Ljubu Miloviću, da samo oni mogu "obaliti Vučića"

- Rekao sam ti da samo mi možemo obaliti Vučića da mu na početak prvenstva 40.000 počne skandirati... Svaku vlast u Srbiji su obalili navijači - stajalo je tada u jednoj od Zvicerovih poruka.

Tada je reagovala i Ana Brnabić.

Takođe, crnogorske Vijesti svojevremeno su pisale da je šef kriminalnog kavačkog klana Radoje Zvicer pretio je da će "odrati nekog jakog" ako u Srbiju budu smeštali Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, nakon što je ekipa okupljena oko tih plaćenika kriminalne grupe iz Kotora lišena slobode u Beogradu početkom februara 2021. godine.