03.09.2024.

14:57

Foto: Privatna arhiva

Vesti

Lažni ekolozi prave alibi za nasilje koje spremaju! Ali narod pamti zbog čijih batina je preminuo Ranko Panić i čija vlast je tukla narod i branila proteste

Naime, lažnjak Petković je za opozicione medije izjavio "da vojska ne bi izvršila naređenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića ukoliko bi on naredio da nasrnu na narod koji protestuje zbog otvaranja rudnika litijuma."

Ova zlonamerna izjava ima za cilj da izazove paniku i stvori alibi za nasilje koje lažni ekolozi pripremaju, a o čemu možete čitati u POSEBNOJ VESTI.

Iako se zna da predsednik Vučić nikada nije zabranio nijedan protest, zna se i da nikada ne bi naredio vojsci da udari na narod, te u tom smislu treba podsetiti ko, zapravo, promoviše ovakve izjave i čija su dela zabrana demonstracija i batine.

Upravo za vreme bivše vlasti, koju je predvodio Boris Tadić, na jednom od protesta, jula 2008. godine, pretučen je Ranko Panić, koji je kasnije i preminuo.

Ranko Panić je teško povređen u sukobima tokom protestnog mitinga koji je SRS organizovala u Beogradu 29. jula 2008. godine.

Sa teškim telesnim povredama primljen je u Urgetni centar dan kasnije, a preminuo je 15. avgusta.

Lekari su utvrdili da je zadobio teške povrede prilikom udarca u stomak, zbog čega mu je puklo debelo crevo.