03.09.2024.

17:52

Foto: ATAIMAGES/TANJUG

Vesti

Dve muve jednim udarcem! Jovanov "otkrio" ko je Plenkovićev Jeti: Jednom rečju poslao brutalnu poruku! (FOTO)

Naime, Plenković je uhapšenog hrvatskog špijuna u Beogradu uporedio sa Jetijem, aludirajući na to kao da on navodno ne postoji. Najpre mu je odgovorio premijer Srbije Miloš Vučević, koji je istakao da to nije jeti, kako je to rekao njegov hrvatski kolega, a da Hrvatska, ako želi da zna o kome se radi, može da pogleda spisak svojih dopisnih članova i utvrdi ko im nedostaje. Više o tome pročitajte OVDE.

Sada se oglasio i Milenko Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke koji je na šaljiv način predložio Plenkoviću ko je zapravo Jeti.

On je na mreži "X" podelio post urednika Informera Dejana Vukelića koji je objavio antisemitkse i antisrpske bljuvotine Zdravka Ponoša na N1 i napisao samo jednu reč, jednu ali dovoljnu.

- Jeti. - napisao je Jovanov i time aludirao na antisrpske stavove omiljenog NATO generala Zdravka Ponoša, koji ne prestaje sa napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbije, osporavajući njen napredak, dok mu je sve u regionu bolje, a naročito ono što dolazi iz Hrvatske.