04.09.2024.

06:27

Foto: Tanjug

Vesti

Kako je i obećao! Vučić od danas do 9. septembra u Podrinju - Predsednik premešta svoju kancelariju u Loznicu gde će razgovarati sa građanima

Posetu će početi obilaskom radova na rekonstrukciji puta Bojić - Tekeriš u 11.15 časova, najavljeno je iz Predsedništva Srbije.

Predsednik Vučić će tokom boravka razgovarati sa građanima, učestvovati u različitim događajima i posetiti više sela, opština i gradova. 

Informer

 

Vučić je rekao da će obići opštine iz više okruga i deo Kolubarskog i Zlatiborskog okruga, kao i da je potrebno da se o iskopavanju litijuma otvori široka debata.

- Sve podrinjske opštine ću da obiđem iz više okruga. Dakle, obići ću i deo Kolubarskog okruga, obići ću i deo Zlatiborskog okruga, Bajinu Baštu, sve do Kostojevića, Bačevaca i Rogačice. Obići ću i Ljuboviju, naravno, obići ću najveći deo Mačvanskog okruga, možda bez Šapca, ali sva ova druga manja mesta. Dakle, od Koceljeve, Bogatića, Vladimiraca, Malog Zvornika do, Loznice, Krupnja. Dakle, Rađevinu, Jadar, sve ću da obiđem - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sve svoje državničke obaveze u narednih sedam dana obavljaće u Loznici gde će privremeno imati svoju kancelariju.

Tom prilikom Vučić će boraviti u kasarni u Loznici. Razgovaraće sa narodom i odgovarati na navode opozicionih medija.

Podsetimo, sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije da će svoju kancelariju preseliti u Loznicu.