04.09.2024.

09:49

Foto: Informer

Vesti

Palma ističe: Grad Jagodina već 18 godina vodi građane u inostranstvo o trošku donatora!

- U delegaciji su zastupljene sve populacije i sva zanimanja. Delegacija će u Haniotiju boraviti 5 dana i 4 noći - izjavio je Palma u uključenju za Hepi televiziju iz Haniotija.

Odlično je što Vučić razgovara sa građanima, ali ne može Vučić da asfaltira sokake i menja bandere po mesnim zajednicama 

- Odlično je što predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa građanima, kao ovih dana u Podrinju. Ali ne može predsednik Vučić da asfaltira sokake i menja bandere po mesnim zajednicama. Šta rade ti gradonačelnici i predsednici opština, samo se kriju iza Vučićevog imena. Mi smo u Jagodini zahvaljujući ovakvim putovanjima doveli 14 fabrika u Jagodinu sami - rekao je Marković.

Neka kažu prevaranti iz opozicije kakvu su Srbiju ostavili kada su bili na vlasti


- Ti prevaranti iz opozicije u Srbiji, umesto što svaki dan blate Srbiju u inostranstvu, neka kažu kakvu su Srbiju ostavili kada su bili na vlasti, praznu državnu kasu i najveću nezaposlenosti u istoriji i uništenu infrastrukturu - naglasio je predsednik Jedinstvene Srbije.


Mediji u Srbiji da manje plaše građane ratovima

- Mediji u Srbiji treba manje da se bave ratovima. Od ujutro su teme Gaza  Izrael, Rusija, Ukrajina, Treći svetski rat samo što nije počeo i ko  će da pobedi u SAD. To su njihovi problemi i zapišite "pobediće Tramp, zato što kao predsednik SAD nije započeo nijedan rat i zato što je privrednik i sa Trampom će biti bolje i građanima SAD i celom svetu - ocenio je Marković.