04.09.2024.

11:10

Foto: printscreen

Vesti

Skandal! Najveći hejteri i srbomrsci najstrašnije napali pokojnog Boru Čorbu: "Crko je četnički vojvoda i režimski pajac"! (FOTO)

Bora je preminuo u bolnici u Ljubljani, gde je bio smešten zbog ozbiljnih problema koje je imao sa plućima.

I samo par sati nakon što je preminuo, frontmen Riblje čorbe Bora Đorđević našao se na meti napada hejtera, ustaša i najvećih lobista za nezavisno "Kosovo", koji su se udružili i obrušili na Boru Čorbu. 

Pa čak ni po nekom principu "o pokojniku sve najbolje", nije zaustavilo najveće srbomrsce da napadnu i Boru Čorbu koji je voleo Srbiju više od svega, već su pojedine poruke na mreži "X" izuzetno grozne, nepristojne i bez trunke poštovanja prema preminulom umetniku!  

Šta zameraju Bori Čorbi?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je 2021. goodiine povodom Dana državnosti Srbije frontmena grupe "Riblja čorba", Boru Đorđevića, koji je preminuo danas u 72. godini života.

Na svečanosti u Palati Srbija tom prilikom Vučić je rekao da dodelom priznanja država, želi da kaže „hvala junacima našeg doba koji su živeli ne samo za sebe, već i za naš narod i zemlju“.

Takođe, završni skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije" vladajuće Srpske napredne stranke održan 2019. godine u Beogradu, imao je i svoj muzički deo u kojem su nastupali folk pevač Aca Lukas, potom rok bend Riblja čorba i na kraju Oliver Mandić.

Najistaknutiji član Riblje čorbe, Bora Đorđević, rekao je tada da je bend odlučio da nastupi na ovom političkom mitingu iz "patriotskih razloga". Tačnije, da je to stav celog benda.

E, to im smeta. Što je iz sve snage podržavao Srbiju, Aleksandra Vučića i SNS. 

Informer

Informer

 

"Jebo vas Bora Čorba. Režimski pajac koji je svesno učestvovao u sunovratu ove države,
sunovratu institucija, sunovratu kulture i demokratije. Sve je on to podržavao. Tako da kada iserete, pustite vodu zar ne?", jedna je bila objava, a odmah je usledila i druga: "Za mene je Bora Đorđević umro kad je svirao za SNS ispred Skupštine"

Napadi i jezivi komentari došli su i iz komšiluka, te tako promovišući ustašluk, nizali su se pogrdni komentari: 

Informer

Informer

 

"Crko je četnički vojvoda Bora Đorđević. Promovisao je četnike gde je god stigao te se izrugivao Hrvatima dok su njegovi četnici i JNA ubijali po Hrvatskoj. Gorio u paklu", piše na X mreži. 

Da prave čorbe nema bez mirođije, dokaz su oni najveći srbomrsci koji slave smrt Bore Đorđevića i priviđa im se propast cele Srbije, kao i nezavisnost lažne države. 

Informer

 

"Albanci konačno zaokružili državnost na Kosovu, Đoković ostario, u mukama crko Bora Čorba usred omražene Slovenije a i Šešelj neće još dugo - kakav epski krah Velike Srbije, sesti i uživati", napisali su oni.