04.09.2024.

11:39

Foto: Reuters

Vesti

Lažni ekolozi se svuda u svetu u sve "razumeju", kao i u Srbiji: U drugim zemljama, za razliku od naše, bivaju odmah uhapšeni!

Naime, Tunberg je na svom Instagram nalogu podelila video snimljen ispred zgrade univerziteta i dodala da policija rasteruje demonstrante.

 - Studenti i ja smo u upravnoj zgradi Univerziteta u Kopenhagenu - poručila je ona.

Grupa Studenti protiv okupacije je saopštila da neće napustiti zgradu dok Univerzitet u Kopenhagenu ne okonča saradnju sa izraelskim obrazovnim institucijama.

Kako je naveo reporter Ekstra bladeta sa lica mesta, pored Tunberg, policija je uhapšila još nekoliko demonstranata.

Informer

 

Nakon ove vesti postajemo svesni bizarne činjenice, a to je da se lažni ekolozi u sve razumeju, a to nije slučaj samo sa Srbijom i njenim samozvanim borcima za životnu sredinu.

Lažni ekolozi, kako domaći, tako i inostrani, "razumeju se" u sve od međunarodnih odnosa, do ekologije, iako, zapravo, ništa ne znaju.

Ono što se razlikuje kod nas u Srbiji, za razliku od sveta, jeste da van granica naše zemlje pomenuti "borci" odmah budu uhapšeni i zatvoreni i pri najmanjem remećenju javnog reda i mira, kao što je ovde slučaj kada je Greta sa svojim saborcima samo vrata od univerziteta htela da blokira.

U Srbiji svakodnevno protestuju i blokiraju ili pozivaju na isto, a i dalje slobodno šetaju dok se žale na diktaturu.