05.09.2024.

20:49

Foto: Foto: Informer

Vesti

Soroš puni džepove lažnim ekolozima! Sve pare idu preko Stefani Danijele Rot: Kokanović, Manojlović i Lazović u dilu sa "aktivistkinjom"

Sve ovo što vidimo da se sada dešava u našoj državi jeste veoma sličan scenario onom iz 2000. godine koji se odigrao u Rumuniji.

Naime, kako je naš urednik Dragan J. Vučićević otkrio na samom početku specijalnog programa Informer televizije, ekološkinja Stefani Danijela Rot u Rumuniji je sprovela specijalni rat protiv te države, što je za rezultat imalo da su se Rumuni odrekli najvećeg rudnika zlata pod pritiskom ekoloških terorista!

Ista ta Stefani Danijela Rot ide "ruku pod ruku" sa srpskim lažnim ekologom Zlatkom Kokanovićem, otkrio je Vučićević. 

- Stefani Danijela Rot je blizak saradnik Zlatka Kokanovića, jer je on odabran kao projekat nekog seljaka i građanina koji se bori za svoja prava. A slika sa njom iz njegove kuće pre deve godine u Gornjim Nedeljicama nikada nije objavljena, a posle tog sastanka Kokanović sa Ćutom postaje lider ekologa - rekao je Vučićević. 

Informer

 

Vučićević ističe da osnivače eko-terorista finansira Soroš, a putem Stefani Danijele Rot novac dobija i sam Zlatko Kokanović.

- Edvard Goldsmit je osnivač ekoloških terorista iz "Grinpisa" koga finansira Džordž Soroš, od kojih novac direktno prima Stefani Danijela Rot koja kroz Ivu Marković i organizaciju "Polekol" snabdeva Kokanovića. Iva Marković preko koje idu pare eko terorsistima je primalac fondacije Obama koja je direktno uticala u otimačinu sirovina u Rumuniji. Stefani Danijela Rot je autor kampanje "Marš sa Drine" i redovno je na vezi sa Zeleno levim frontom - rekao je Vučićević.

Informer

 

Pored Kokanovića, u ovoj mreži ljudi koji vode specijalni rat protiv Srbije su i lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović, glumica koja je željna popularnosti Bojana Novaković, kao i poznati večiti student Radomir Lazović.

- Glumica Bojana Novaković je odlučila da stane na čelo svega ovoga kako bi bar tako uspela da dođe do svetske javnosti i progura se. Krajnji cilje je da kao što je oteto rumunsko zlato da bude otet i srpski litijum. Rumunski parlament je 2014. rudnik proglasio kulturnom baštinom da bi prozapadni rumunski mediji počeli da pričaju kako možda rudnik i treba da postoji, ali ne pod kontrolom države, već zapadnih stručnjaka sa "ekološkom" tehnologiji. Savo Manojlović je bio na obuci u Rosii Monstani u Bukureštu gde su ga učili mesec dana kako da Srbima otme srpki litijum. Radomir Lazović je bio u Hrvatskoj na Visu mesec dana čime se on hvali ali neće da kaže za šta su ga obučavali - rekao je Vučićević