Autor: Informer.rs

06.09.2024.

08:02

Foto: Tanjug / printscreen

Vesti

(VIDEO) PREDSEDNIK U POSETI PODRINJU: Vučić otišao kod dece baš u mesto gde je moguća izgradnja novog rudnika (VIDEO)

- Juče sam rekao kako asfalt najlepše miriše. Ipak, nije uporedivo sa domaćim uštipcima. Ove smo uštipke spremili za decu u Brezjaku, ali mnogo važnije, spremili smo značajnu podršku u daljem opremanju za tu školu i njena isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti. Svoj deci Srbije želim uspešnu školsku godinu! - stoji u opisu posta.

Podsetimo, kako je saopšteno iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić će od 9 sati obilaziti radove na graničnom prelazu Karakaj. 

Radove na rekonstrukciji mosta u Malom Zvorniku, a potom i destileriju u Bajinoj Bašti Vučić će  obići zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, najavljeno je iz Kabineta predsednika RS.

Za 11.40 predviđen je obilazak destilerije TIM u selu Pilica kod Bajine Bašte, nakon čega je u 13.30 zakazan razgovor sa ribolovcima i ručak u Malom Zvorniku.

Vučić će se sastati i sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan Harčenkom, a početak sastanka najavljen je za 16:30, navodi se u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Srbije.