06.09.2024.

08:23

Foto: instagram/avucic

Vesti

Fantastične vesti za decu kod Loznice! Vučić: Sledeće nedelje stiže pomoć za opremanje - četiri interaktivne table za škole u Brezjaku, Nedeljicama i Koreniti

- Dan je prelepo počeo, današnji prvi susret je sa našom predivnom dečicom - napisao je Vučić na Instagarmu. 

- Već naredne nedelje poslaćemo četiri interaktivne table za Brezjak, Nedeljice i Korenitu. Poslaćemo i nove kompjutere i tablet računare. Ipak, najvažnije za decu je to što ćemo im urediti učionice i napraviti nove toalete. U Koreniti krećemo sa izgradnjom nove fiskulturne sale.

Mališani su hteli da ustanu kada je predsednik ušao u učionicu i pokažu mu poštovanje kako to inače rade nastavnicima, a on ih je zamolio da ostanu da sede i upitao ih šta im je potrebno a onda ih je poćastio uštipcima.

Prethodno je Vučić rekao da je spremljena značajna podrška za opremanje škole u Brezjaku i njena isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti.

-  Juče sam rekao kako asfalt najlepše miriše. Ipak, nije uporedivo sa domaćim uštipcima. Ove smo uštipke spremili za decu u Brezjaku, ali mnogo važnije, spremili smo značajnu podršku u daljem opremanju za tu školu i njena isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti - napisao je Vučić na instagramu.

On je takođe svoj deci u Srbiji poželeo uspešnu školsku godinu.