06.09.2024.

15:50

Foto: informer

Vesti

Plaćenik koji je promenio ploču i stranu! Stevan Vulović na drugarskoj kafici sa Zećirijem - smišljaju kako da pritisnu Srbe (FOTO)

Stevan Vulović je prešao zaista dugačak put od hrabrog Kolašinca i busanja u grudi do janjičara, koji je presrećan kad ga nove gazde puste za sto sa njima. 

Od albanskog gradonačelnika koji je uzurpirao Zubin Potok dobio je kaficu, u grudi se više ne busa, već je spreman ako treba da pravi lanč pakete "albanskim turistima" koji se na Gazivodama kupaju ovog leta pod budnim okom pripadnika Kosovske policije.

Kako se može videti na fotografima i snimcima, Steva i Izmir uživaju u Zubinom Potoku, ispijaju prijateljske kafe smišljaju kako bi nedisciplinovani Srbi mogli da se "disciplinuju" i na koji način dodatno pritisnu.

Informer

Informer

Za sebe je nekada i pričao da je "autentični primer Kolašinca koji tamo živi duže od 500 godina" sada je izgleda promenio ploču.

Da li sada sebe vidi kao autentičnog Srbina koji kafeniše sa onima koji bi Srbe da izbrišu sa Kosova i Metohije? Šta li kaže svom rođenom bratu Srdjanu, koji je aktuelni predsednik opštine Zubin Potok u srpskom sistemu? 

Pitanje samo kad se "vreme promeni" gde će onda kafe i s kim Steva ispijati.