06.09.2024.

16:52

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Narod na KiM najbolje zna! Danijela Vujičić postavila opoziciju na mesto: Od vas ni reči protiv "brata" Kurtija, cilj vam je isti - rušenje Aleksandra Vučića!

Poručila je predsednica skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju i narodna poslanica Danijela Vujičić, koja se oglasila se na mreži "X" i jasnom porukom zapušila usta lideru Narodnog pokreta Miroslavu Aleksiću i celoj antisrpskoj opoziciji! 

Informer

 

"A od vaših davanja ni za palačinku. Dok je za Aleksandra Vučića KiM Srbija, za vas je to krupan zalogaj koji ne možete da progutate. Narod na KiM najbolje zna, jer je degustirao vaše laži koje uz namaze više ne prolaze i za njih ne brinite. Dok je Vučića, biće i Srbija na KiM, dok vas ni u tragovima", jasna je bila predsednica Odbora za KiM i dodala: 

"Kurtiju ime ne smete da izgovorite koji tri godine teroriše, proganja, hapsi Srbe na KiM. Od vas ni reč protiv "brata" Kurtija u zaštitu Srba na KiM. Cilj vam je isti, rušenje Aleksandra Vučića. Vašom politikom na KiM, ne bi bilo oka za svedoka o postojanju Srbije ni u tragovima", podvukla je ona.