07.09.2024.

14:06

Foto: Reuters

Vesti

Krunski dokaz da je Srbija suverena zemlja! Zbog predsednika Vučića za njenu naklonost se bore dve najveće sile na svetu! (FOTO)

Kako se navodi dalje u tekstu, Srbija se nalazi u geostrateškoj sivoj zoni, povučena između autoritarnih sila Pekinga i Moskve i nedavno, posle nekoliko godina zanemarivanja, SAD i njenih evropskih saveznika.

Ono što je takođe upečatljivo u ovom tekstu, ma koliko god on bio ostrašćen na jednu, ili na drugu stranu, jeste i da je on krunski dokaz da je Srbija suverena zemlja.

U suštini, iz ovog teksta koji je objavio Politiko možemo da vidimo koliko je zapravo predsednik Aleksandar Vučić osnažio Srbiju, da se za njenu naklonost bore dve najveće sile na svetu!

Neke od najupečatljivijih poruka iz ovog teksta su:

- ... Zemlja (Srbija) je imala snažan ekonomski rast, skoro 5 procenata godišnje i nižu nezaposlenost -  pad sa 26 na 9 procenata...

- ... Aleksandar Vučić je 54-godišnjak koji je slučajno najtalentovaniji srpski političar...

- ... Predsednik Vučić je osvojio predsedničku funkciju 2017. godine i nastavio da prepravlja Srbiju...

Informer

 

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza koliko je Srbija napredovala na čelu sa predsednikom Vučićem, da je odavbno postala lider u regionu, a to je nešto što mu očigledno mnogi neće oprostiti, pa se zbog toga svakodnevno suočava sa najstrašnijim napadima.