08.09.2024.

09:21

Foto: Beta

Vesti

Tajkunski urednik jednim tvitom pokazao sav očaj koji vlada u Šolakovim redovima! Narod zapadne Srbije je uz svog predsednika! (FOTO)

Naime, od kada se pojavila tema litijum u tajkunskim medijima je počela brutalna kampanja i svesno širenje panike među građanima kako je to štetno po životnu sredinu i da Srbiji to neće doneti ništa dobro, što je naravno netačno.

To im je nakratko i pošlo za rukom pa su na jednom protestu, pod plaštom navodne borbe i brige za životnu sredinu okupili nekoliko hiljada ljudi, a zapravo je pravi povod bila borba i pokušaj rušenja predsednika Aleksandra Vučića.

Građani su to, srećom, brzo shvatili pa se već na sledeće protestu skupilo manje od 2.000 ljudi. Narod je prepoznao značaj litijuma i borbu koju predsednik Vučić vodi kako bi naša zemlja što bolje iskoristila svoje resurse, a to u Šolakovim redovima nisu baš najbolje prihvatili.

Kolika panika vlada među njima najbolje opisuje i tvit tajkunskog novinara Slobodana Georgieva.

- Majku mu, ali da ne bude baš nijedan protest. Ni protestić? - napisao je on mreži "X".

Informer

 

Očigledno je da su u tajkunskim redovima očekivali da će građani da se pobune protiv posete predsednika Srbije, koji već četiri dana obilazi Podrinje. 

Nažalost po tajkune i njihove sledbenike, narod zapadne, ali i cele Srbije je uz predsednika Vučića u koga ima bezuslovno poverenje.