08.09.2024.

10:32

Foto: Informer

Vesti

On bi najradije jedan logor za nas! Vučić odgovorio Georgievu i opoziciji: Oni su mi mali problem, ja samo zakoračim i to preskočim!

- On bi najradije jedan logor za nas. Baš mene briga i da li ima protesta i da li nema. U prethodnih 12 godina svake godine sam imao koliko hoćete, nekada sam ima 9 meseci od 12 proeste, i? Viču Vučiću izdajniče, Vučić je ovakav, onakav, ne idem im ni prezime da mi izgovore. I šta sa tim? Jedino što ljude interesuje je rezultat. Da li ste nešto uradili za njih. Politički protivnici kad protestuju oni gube energiju. Demokratija nek cveta hiljadu cvetova. Mi razmišlajmo o radu i ono šta možemo da uradimo za građane, a oni o protestima. Različiti ciljevi, a vi razmislite ko ljudima donosi više - rekao je Vučić.

Predsednik je istakao da ljude ne možete da prevarite.

- Znam ja sve njih, pobegne da napravi dgađaj, uslika se, a da sedi i reši problem, ništa. Ne psuje mi majku i ne kaže da je lepo to što mu bolnica izgleda ko svemirski brod. Ljudi to vide. Ne možete ljude da prevarite. To što širite mržnju, ja ih i ne pominjem, toliko mi je glava puna problema, oni su mi mali problemi, ja samo zakoračim i to preskočim - dodao je Vučić.