Autor: Informer.rs

08.09.2024.

16:58

Foto: Tanja Andric/zoran sinko

Vesti

Što lažeš džukelo jedna? Kako te nije sramota? Vučićević razmontirao Aleksića koji je izmislio rudnike litijuma u Keniji i Nigeriji

- Da li postoje rudnici litijuma u Keniji i Nigeriji? Ne postoje. Kako je onda moguće da su Aleksiću neki ljudi iz Kenije i iz Nigerije rekli da imaju loše iskustvo sa rudnikom litijuma? Pa zato što je Aleksić slagao!  Drugo, o čemu je Aleksić govorio na N1? On je bio na studijskom boravku u Americi i tamo je izučavao poljoprivredu. To sad mi treba da smo veverice cipiripi. Bio je na studijskom boravku u CIA-i, učili ga kako se ruše države. Kako se ruši nezavisna i suverena država. 

- Dakle, sad je stigao sa tog studijskog poljoprivrednog boravka u Americi i došao je na N1 da priča svoje utiske. Pa su ga onda pitali, "Jesu li Vam tamo nešto rekli o litijumu?". "Pa dobro, Amerikanci nisu znate, ali Kenijci i Nigerijci imaju jako loše iskustvo". Što lažeš bre džukelo jedna? Evo tako da ga pitam, izabrao sam pravu reč!

- Što lažeš džukelo jedna Miki Aleksiću? Kako te nije sramota, hoćeš da se izviniš sad? Što lažete bre svi? Kako vas nije sramota, što lažete vi sa N1? Jel vas blam kolege sa N1 kad vas ispali magarac i kad vas ovaj namagarči lažovčina ona najgora. Čovek izmislio rudnike litijum au Nigeriji i Keniji - rekao je jutros Vučićević na Koleginumu na Informer TV.