09.09.2024.

14:00

Foto: ataimages

Vesti

Zvanično pale sve maske! Ovo nema nikakve veze sa ekologijom: Đilas, Marinika, Savo Rokfeler, Kokanović i Petković napravili koaliciju za rušenje Vučića!

Prema saznanjima tajkunske Nove, opozicione parlamentarne stranke održale su niz sastanaka prethodne nedelje kako bi koordinisale zajedničko delovanje u narednom periodu, a sve u cilju aktivnijeg učešća u demonstracijama, zvanim borba protiv namere da se otvori rudnik litijuma.

Pored partija koje su deo aktuelnog saziva Skupštine Srbije, na sastancima su učestvovali i pokret „Kreni-promeni", odnosno lider ovog pokreta Rokfeler Savo Manojlović i predstavnici Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS), lažni ekolozi Zlatko Kokanović i Nebojša Petković.

Informer

 

Predstavnici opozicionih stranaka u Skupštine Srbije održaće sutra konferenciju za medije na kojoj će najaviti niz akcija u cilju sprečavanja iskopavanja litijuma u Srbiji, a jedna od njih biće i zahtev za održavanje sednice paralementa na kojoj će se raspravljati o ovoj temi.

Oni su ovim dokazali da proteste koje organizuju nemaju nikakve veze sa ekologijom, već da služe samo kao podloga kako bi krenuli u nasilno rušenje aktuelne vlasti, i to na ulicama.