09.09.2024.

15:28

Foto: Tanjug

Vesti

Pajtić se drznuo da spomene čoveka koji neumorno radi za svoj narod! Mesarović: Da nije tužno, bilo bi smešno!

- Preplanuli Pajtić, verovatno tek došao sa odmora, mada on ništa i ne radi, drznuo se da spomene čoveka koji, za razliku od njega, neumorno radi i stvara za svoj narod. I ne samo da ga je spomenuo, već je izlupetao gomilu gluposti koje nemaju veze sa onim što je stvarno rečeno i urađeno.

Dakle, predsednik Vučić prilikom obilaska Podrinja i razgovora sa građanima nikome nije obećao litijum, kako se Pajtiću priviđa. Naprotiv, po tom pitanju, naš predsednik ima vrlo čvrst stav, i još jednom je jasno poručio kompaniji Rio Tinto koji su uslovi Srbije. Predsednik je, kao i uvek, stao na stranu naroda! Jasno mi je da Pajtić to ne može sa razume, jer nikada nije bio na strani naroda. Isključivo i jedino se vodio samo ličnim interesima, a njegova žuta banda i on lično su krali čitave Bulevare, poput Bulevara Evropa u Novom Sadu, krali su od dece ometene u razvoju, rekonstrukciju dvorca u Heterlendu su stavili sebi u džep, od Razvoje banke Vojvodine su napravili Pajtićevu ličnu banku za bahaćenje i izmišljene projekte… I sada taj isti Pajtić, mastermajnd ekonomskog pustošenja Vojvodine i Srbije, treba nekome da drži lekcije iz poštenja. Da nije tužno, bilo bi smešno!

Apsolutna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću na beskompromisnoj borbi za naš narod, i za našu Srbiju! - napisala je ministarka Mesarović.