10.09.2024.

15:24

Foto: printscreen

Vesti

PLAŠE SE VUČIĆA KAO ĐAVO KRSTA! Neće s njim u narod, zovu ga u Skupštinu, on najavi dolazak, oni sad neće ni to! (VIDEO)

Novinarka tajkunske televizije Jelena Obućina upitala je NATO generala Zdravka Ponoša zašto Đilas, Ponoš i svi opozicionari koji kažu da Aleksandar Vučić beži od dijaloga nisu otišli u Ljuboviju kada je lider Srbije razgovarao sa građnima o litijumu, seli preko puta njega i pitali sve šta hoće, rekli sve šta hoće.

- Pa zato što je to cirkus. Ovo su ozbiljne stvari o budućnosti ove zemlje. Ako hoće da razgovara o ovim stvarima, treba da razgovaramo u Parlamentu. Ne treba da odem u Dom kulture u Loznicu da tamo da razgovara sa političkom opozicijom, treba da razgovaramo u Parlamentu. Neka dođe u parlament - odgovorio je Ponoš. 

Ipak, poznato je već da je vajna srpska opozicija mnogo puta pozivana na dijalog, kojem se nikada nije odazvala. Niko od njih! 

Ovom izjavom Ponoš je jasno stavio do znanja da se opozicija jednostavno plaši duela sa Vučićem iz prostog razloga - nemaju ni argumente ni znanje da razgovaraju o ovako važnoj temi.