12.09.2024.

07:49

Foto: Reuters/Printskrin

Vesti

Islamisti preko svog plaćenika Edvarda Džozefa nastavljaju da udaraju na Vučića - jedinu prepreku uništenju Republike Srpske!

Naime, na islamističkoj Slobodnoj Bosni osvanuo je tekst pod naslovom: "Upozorenje iz Vašingtona: "Vučić je oživeo velikosrpski nacionalistički projekat, uzalud apeli na Vučića da obuzda Dodika, njihov je zajednički interes da unište Bosnu...", u kome je Edvard Džozef rekao da je "Vučić otvoreno oživeo velikosrpski nacionalistički projekat koji je Jugoslaviju odveo u rat pre tri decenije". 

Informer

 

Između ostalih, i islamistička Slobodna Bosna je okupila "samu elitu" da komentariše Svesrpski sabor, koji je razgalio i usrećio brojne Srbe, ne samo u Srbiji i Srpskoj, već i u regionu i dijaspori. 

Džozefu je zasmetao Sabor jedinstva u Beogradu, te je tako istakao da je Bajdenova administracija uzalud apelovala na Vučića da "obuzda" Dodika, ignorišući njihov zajednički interes da "unište" Bosnu. 

Pošto je Vučić jedina velika prepreka uništenja Republike Srpske, islamisti su nastavili da vode besomučnu kampanju protiv Vučića i Srbije, te je njihov plaćenik Džozef istakao da je "Srbija dosledno potkopavala suverenitet, funkcionalnost i evroatlantske aspiracije svake zemlje".