12.09.2024.

08:22

Foto: ATAIMAGES/reuters

Vesti

Obilazi televizije po Evropi i vodi kampanju protiv Vučića! Vjosi Osmani smeta Vučićeva nezavisna spoljna politika i što jedini nije uveo sankcije Rusiji u celoj Evropi!

Osmani obilazi televizije po Evropi i vodi prljavu kampanju protiv Vučića, a očigledno joj je najveći trn u oku nezavisna spoljna politika koju Srbija vodi, i to što smo jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji.

- Naravno, otkako je počela ruska invazija na Ukrajinu, kako ste s pravom istakli, raste tenzija u regionu, u celom regionu Zapadnog Balkana. I opet, zato što u našem susedstvu postoji zemlja koja želi da služi ruskim interesima destabilizacije ostatka zemalja Zapadnog Balkana. Verujem da ima nade, naravno, za Zapadni Balksan je to u krajnjoj liniji Evropska unija i NATO, ali preduslov za postizanje ovakvih rezultata je tretiranje Srbije kakva jeste.

Osmani je dalje govorila kako je Srbija utočište za sve ruske oligarhe, za Raša Tudej, za ruske humanutarne organizacije, za koje ona, a i njeni metori sa zapada smatraju da su "špijunski centri"?!

Pogledajte sami i uverite se da predsedniku Vučiću nikako ne mogu da oproste to što Srbija jedina nije uvela sankcije Rusiji, kao ni spoljnu politiku koju vodi - nezavisnu i samostalnu.