12.09.2024.

19:59

Foto: Tanjug

Vesti

Šta očekivati od čoveka koji veliča Kurtija? Ministarka Mesarović reagovala na Đilasove izjave o napadima na KiM

- Da li Dragan Đilas uopšte zna šta znači boriti se za svoj narod?

Draganu Đilasu je izgleda malo što Srbi na Kosovu i Metohiji trpe neviđeni Kurtijev teror, pa sada još i zbija šale na njihov račun.

Još je dao sebi za pravo da kritikuje predsednika Srbije - čoveka koji se neumorno bori da očuva mir i koji brani naš narod u južnoj srpskoj pokrajini!

Šta očekivati od čoveka koji veliča Kurtija i koji bi za šaku para odmah prodao KiM?

Sećaš li se Đilase kako ste se sastajali sa najvećim Kurtijevim lobistom, senatorom Menendezom ili si zaboravio?

Sećaš li se kada si bio zvezda Kurtijevih medija kada si napadao svoju zemlju? Ili kada si rado sa svojim pulenima poslušno slušao šta kažu Viola fon Kramon i Mihael Rot? Ili još gore, kada si izjavio da je od svih ipak najprincipijalniji Kurti!

Koliko besramnosti ćeš još pokazati i koliko nisko možeš da se srozaš. U istom ste kolu i ti i Kurti. Kao rođena braća! Našla krpa zakrpu!

Narod sve vidi i ništa ne zaboravlja. Zna narod ko se za njih bori neprekidno svaki dan. Omalovažavanje i ismevanje predsednika Vučića, čoveka koji se svakog dana neumorno bori za interese Srbije i Srba na Kosovu i Metohiji, je vrhunac sramote!

Puna podrška našem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za opstanak našeg naroda i naše Srbije! - napisala je ministarka Mesarović.