16.09.2024.

10:50

Foto: Reuters/Tanjug/AP

Vesti

Sramota! Bećirović opet udario na Vučića i Srbiju: Nastavlja sa džukačkim i huškačkim napadima!

Na sve dobro što je Aleksandar Vučić uradio prema Sarajevu i BiH, Bećirović nastavlja džukački i huškački, direktno udarajući na Vučića i Srbiju.

Naime, u tekstu pod naslovom "Opasne namere predsednika Srbije", Bećirović tvrdi da je "u istoriji nezapamćen toliki nivo mešanja u unutrašnje odnose susedne države kao što to radi Vučižev režim"?!

- Ide do tog nivoa da targetira slobodne medije i stavlja njegovim novinarima metu na čelo. To nije put ka evropskim integracijama i punom poštovanju Evropske konvencije o ljudskim pravima i osnovnim slobodama.

- Udar na slobodu medija koji ide paralalno sa pokušajem usklađivanja školskih programa Republike Srpske i Srbije, i glorifikacija osuđenih ratnih zločinaca u udžebnicima, deo je strategije destruiranja BiH. Takvoj velikodržavnoj politici BiH se mora suprotstaviti svim raspoloživim sredstvima - rekao je Bećirović.

Očigledno je da Bećiroviću i njemu sličnima smeta to što predsednik Vučić ne dozvoljava da se srpskoj deci ispiraju mozgovi, smeta im što Srbija ne zaboravlja svoje heroje, koje oni nazivaju "ratnim zločincima".