17.09.2024.

07:44

Foto: printscreen

Vesti

Kakvi licemeri! Ponoševac optužio Vučića da je prebacio dijalog o KiM iz UN u EU, a to su uradili njegovi pajtosi! (VIDEO)

Očigledno da je Vujović, slučajno ili ne, zaboravio činjenicu da je dijalog Beograda i Prištine prebačen u EU 2011. godine! Dakle, kada su vlast imali oni koji danas optužuju Vučića za sve i svašta kada je KiM u pitanju.

- Svako mora da nosi svoj krst zbog ovog što je uradio. Ja se pitam, kako može da pokloni Kosovo? Pa što ne pokloni svoj stan u kom živi? Oni su prebacivanjem Kosova iz UN-a u EU faktički izbledeli Rezoluciju UN 1244. Oni su prebacivanjem nadležnosti uEU isekli granu na kojoj su sedeli, izvukli su sebi tepih ispod nogu i to je najveća greška! - izjavio je na tajkusnkoj Novoj Vujović.

Da je dijalog iz Ujedinjenih nacija u Evrpsku uniju prebačen za vreme vladavine Borisa Tadića, Dragana Đilasa i ostalih njihovih pajtosa potvrdila je i Sanda Rašković Ivić, bivša saradnica Ponoševog šefa, Vuka Jeremića.

- Dijalog je prebačen u EU 2011., to je uradila bivša vlast i to nije bilo dobro, popustili smo Albancima! - izjavila je ona.