Autor: Informer.rs

17.09.2024.

10:29

Foto: Ata images

Vesti

UDARNO! Sergej Trifunović priveden u Hrvatskoj

Trifunović će, kako prenosi Slobodna Dalmacija, tokom dana biti doveden u Opštinski prekršajni sud u Splitu, gde ga čeka novo suđenje.

Inače, Trifunović je pet puta privođen kako u Srbiji tako u Srbiji. 

Slobodna Dalmacija podseća da je Trifunović pre godinu dana kažnjen nakon što su ga prijavili građani na splitskoj plaži Kaštelet, jer je svog psa Mileta držao bez nadzora što je, kako se navodi, uznemirilo prisutne.

Kako je Informer već pisao, Trifunović je priveden i u maju ove godine. Tada je priveden zbog izazivanja saobraćajne nesreće pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Trifunović se 28. maja u 19.40 na Vračaru na uglu Makenzijeve i Ivana Đaje, upravljajući motorom marke "vespa" sudario sa automobilom.

Nakon testiranja utvrđeno je da je Trifunović pozitivan na kokain i kanabis, pa mu je određeno policijsko zadržavanje.

Neplaćena kazna u Oktobru

U Oktobru mesecu, Sergej je uhapšen zbog neplaćene kazne,  glumac se 10. oktobra javio u PU u Bačvanskoj ulici po pozivu Privrednog suda, zbog neplaćene kazne, nakon čega je odmah po presudi sproveden u zatvor.

Iza rešetaka je proveo svega 24 sata, jer je već sutradan neko platio kaznu za prekšraj koji je imao i glumac je pušten na slobodu.

April 2024. novo hapšenje

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

Trifunović je priveden oko 20 sati na Voždovcu i to nakon što je, kako se sumnja, od poznanika kupio drogu.