18.09.2024.

08:25

Foto: Miloš Rafailović/printscreen

Vesti

Piper razmontirao Jovanovića u devet tačaka: Evo kako je nekad i kako danas Miloš kao vuk "brani" Srbiju

On je na društvenoj mreži Iks poručio da "Miloš Jovanović sebe predstavlja kao vuka koji će braniti Srbiju", a potom naveo devet tačaka u kojima objašnjava kako je i kako danas Jovanović kao vuk brani Srbiju:

1. Jovanović je 1999. godine sebe zamišljao kako kao vuk brani Srbiju u rovu na Košarama. Ali se nije setio da se prijavi u redovne jedinice VJ ili dobrovoljce.

2. Jovanović je kao vuk branio Srbiju sa svojom disertacijom koja NATO agresiju naziva "INTERVENCIJOM".

3. Jovanović je kao vuk branio Srbiju kada je 2001. nova vlast DOS-ovaca PUSTILA IZ ZATVORA Kurtija i 2,000 albanskih terorista.

4. Jovanović je kao vuk branio Srbe tokom pogroma na KiM 2004 godine. Ali iz pariskih kafića i restorana.

5. Jovanović je kao vuk branio Srbiju 2008. godine tako što vlast dss i ds NIJE NIŠTA URADILA da spreči secesiju Prištine.

6. Jovanović je kao vuk branio Srbiju kada 2011. NIJE OTIŠAO, i tamo u protestu ostao nedeljama i mesecima, na administrativnu liniju sa KiM da spreči Borkove sporazume.

7. Jovanović kao vuk brani Srbiju tako što je DSS postao privezak Marinike, Brajana Brkovića i Srđana Milivojevića.

8. Jovanović kao vuk brani Srbiju tako što su ga prezreli i više nemaju nikakav politički kontakt sa njim srpske vođe iz Crne Gore Mandić i Knežević.

9. Jovanović kao vuk brani Srbiju tako što više ne sme da se pojavi ni na Palama, ni u Banjaluci, gde je takođe politički prezren.