19.09.2024.

09:44

Foto: Fotoilustracija/Beta/printscreen

Vesti

PODSVEST PROGOVORILA! Šolakovi mediji i islamistička "Slobodna Bosna" priželjkuju Sergeju Trifunoviću 60 godina zatvora!

- Ovoga jutra prelistavamo i komentarišemo u društvu Pavla Grbovića, lidera "Pokreta slobodnih građana". Da krenemo najpre od vašeg nekadašnjeg predsednika, od glumca Sergeja Trifunovića. Bivši predsednik vaše stranke juče je osuđen na 60 godina zatvora uslovno zbog objave pre godinu dana - rekla je voditeljka. 

Ovu "presudu" tajkunske novinarke brže-bolje je preneo i kontroverzni islamistički portal "Slobodna Bosna", čime su dodatno potvrdili svoja stajališta Srbima!  

Informer

 

Podsetimo, Šolakovi mediji nisu nijednom osudili brutalnu otmicu Trifunovića prilikom pokušaja zakonitog ulaska u Hrvatsku, što dodatno podiže sumnju o motivima iza ovakvih izjava, pa se može reći da je podsvest tajkunskih medija progovorila.

Glavni urednik Informera je rekao je juče da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično založio za Trifunovića, dok mediji koji ga podržavaju nisu ni prstom mrdnuli da mu pomognu!

- On je uhapšen kao najgori kriminalac, kao da je terorista, bukvalno su ga kidnapovali na granici. Onda su ga vezanog u marici odvezli u Split na suđenje zato što je, kako se kaže, uvredio hrvatsku državu prošle godine kada je uhapšen zbog šetanja psa bez korpe. On je na društvenim mrežama tad napisao poruku u kojoj je izvređao Hrvatsku i hrvatske policajce. Vučić se lično založio za Trifunovića. Jutros je izjavio da je nedopustivo to što su Hrvati uradili. Njegovi mediji, oni koji ga podržavaju, prstom nisu mrdnuli da bi mu pomogli, ali mi pričamo o njemu, kao što pričamo o svakom Srbinu koji prolazi ustašku torturu - rekao je Vučićević.