19.09.2024.

11:16

Foto: Fejsbuk/Društvene mreže

Vesti

Nastavlja se teror nad uhapšenim srpskim madićima na KiM! Kurtijevi batinaši ih odveli na ispitivanje?!?

Kako je za Kosovo onlajn naveo Veton Eljšani, zamenik komandira tzv. kosovske policije za Sever, mladići se nalaze u policijskoj stanici na informativnom razgovoru.

Podsetimo, Osnovni sud u Severnoj Mitrovici izrekao je 11. septembra meru kućnog pritvora u trajanju od 30 dana četvorici srpskih mladića.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentariosa je to da je takozvana "kosovska policija" prema nalogu Aljbina Kurtija prebila i i uhapsila četvoricu srpskih mladića jer su pevali srpske pesme na rođendanu.

- Znate li šta su uradili njima? Kako oni to rade svakog dana, ovo je modus operandi. Pošalju petoricu batinaša, da se šepure. Znate li koliko im je Srba ušla u novootvoreni restoran, iako su delili sokove besplatno? Niko nije hteo od Srba da im uđe i uzme to, nula. Pošalju batinaše, onda dođu neka druga dvojica prete i psuju. Mladići su krenuli ka njima, onda izvade značke, e mi smo policija i ubiju boga u njima. Mislite da je kraj? E, nije. Ubace ih u kola, pa im kažu tucite ih samo da im se ne vide povrede. Udarajte ih po stomaku, genitalijama i grudima. U stanici im pokazali pikado i slike heroja iz Banjske i tražili da gađaju. Kada se momci suprotstave, onda ubiju boga u njima. Mislite da je neko reagovao? Ne interesuje ih. - rekao je predsednik tada.