19.09.2024.

13:14

Foto: Informer

Vesti

Jadno i bedno! Trifunovića maltretirale i osudile ustaše, a on za sve optužio Vučića!?

Trifunović je osuđen jer je na društvenim mrežama opisao maltretiranje hrvatske policije koje je preživeo prošle godine. Maltretiranje koje je preživeo Trifunoviću bio je povod da odmah posle presude najavi da će postati Hrvat!?! Više o tome čitajte OVDE.

Glumac se, međutim, tu nije zaustavio, već je posle svega što je preživeo u Hrvatskoj za torturu optužio, verovali ili ne, predsednika Vučića!?! Pavle Grbović, koji je Trifunovića nasledio na mestu lidera PSG, rekao je gostujući na tajkunskoj televiziji da Vučiću uopšte nije stalo do Trifunovića i da je reagovao samo zato što je u ceo slučaj umešana Hrvatska.

- Ne bi Vučić branio Sergeja da mu se ovo desilo na granici sa Mađarskom ili Republikom Srpskom - ustvrdio je Grbović, a ovu njegovu izjavu Trfunović je brže-bolje retvitovao na društvenim mrežama. Tako je Trifunović, ni manje ni više, optužio Vučića za maltretiranje koje je preživeo u Hrvatskoj!?!

Informer

Trifunović se uopšte nije obazirao na to što se Vučić lično i javno zauzeo za njega dok je bio u hrvatskom pritvoru. To se, izgleda, za njega nije desilo!?

Kako se Vučić zauzeo za političkog protivnika, pročitajte i pogledajte u POSEBNOJ VESTI.