20.09.2024.

08:47

Foto: Informer

Vesti

"Čovek koji je uzimao od dece da bi se bogatio kroz svoj rijaliti, slabić i oportunista"! Brnabić rasturila Đilasa: O izborima i litijumu ćemo u Skupštini, da Vam kažem u lice!

Brnabić je pre svega istakla da se tajkun naučio manirima, a potom dodala da je sve što je napisao u pismu odraz njega samog. 

- Lepo. Napredujemo. Gospodin Dragan Đilas je usvojio neke osnovne manire i sada više nismo na "ti". Mali korak za pristojnost u našem društvu, veliki korak za Đilasa. Sve ostalo što je napisao je najbolji odraz njega samog - bahata, nadobudna, nevaspitana, mizogina baraba. Još jednom - ja Vam nisam iz te Vaše Multikom stranke, pa da pognem glavu i ćutim za platu otetu od građana Srbije -istakla je predsednica parlamenta i dodala da je Đilas za nju čovek koji je uzimao od dece da bi se bogatio kroz svoj rijaliti. 

- Za mene ste čovek koji je uzimao od dece da bi se bogatio kroz svoj rijaliti program. Kukavica koja voli da ponižava druge. U suštini - slabić i oportunista. Izbori, litijum i sve ostalo - pričamo u Skupštini. Da Vam kažem u lice - odgovorila je Brnabić tajkunu.

Podsetimo, tajkun i lider opozicije Dragan Đilas zatražio je promenu izbornih uslova pa nove izbore jer je, tvrdi, vlast promenila stav. Ipak, kako mu je juče predsednica Skupštine Brnabić odgovorila, vlast nikada nije promenila stav po pitanju litijuma, a detaljnije pročitajte OVDE.