20.09.2024.

09:15

Foto: Informer

Vesti

SKANDAL NA ŠOLAKOVOJ TV! Sprdaju se sa tragedijom u "Ribnikaru", zovu na bojkot vojnog roka, pa savetuju Kurtija kako da "Kosovo postane moderna država" (VIDEO)

Nenad Kulačin i Marko Vidojković, domaćini emisije koja se emituje na televiziji Nova, koja se nalazi u vlasnštvu tajkuna Dragana Šolaka, a u kojoj je Vuletić goostovao, su se sožili sa svakom rečenicom gosta.

Ovaj dvojac, poznat i po prostakluku, pretnjama i psovkama upućenih Vučiću, pozvao je na bojkot služenja vojnog roka, poručivši da će "uniforma da poremeti mlade", a potom su napravili i sprdnju pominjajući tragediju u "Ribnikaru", rekavši da su "mladi krvoločni, da nije u redu da ih tata vodi u streljanu, nego nek svako nauči kako se puca i onda svi na ulice i udri".

- Ja se toga najviše plašim, da će ta deca da izađu iz iz uniforme sa potpuno poremećenim stavovima kad je u pitanju Srbija i kako bi Srbija trebala u budućnosti da izgleda. Zato iz sveg srca navijam da ovo nikako ne prođe - rekao je Kulačin, dokje njegov kolega Vidojković rekao da svi treba da nauče da barataju oružjem, pa "svi na ulice". 

- Prvo, vidim da su krvoločni i mislim da nije u redu da ih samo tata vodi u streljanu kod svog ortaka, nego, brate, svako nek nauči, kako se puca, kako čisti oružje i onda lepo svi na ulice. 

- Banjska je jako ozbiljan problem koji je Srbija napravila. Videli ste poslednji "Utisak nedelje" kako je Aleksandar Arsenijević reagovao kada su pomenuli Banjsku. On je to na neki način pravdao. Nema opravdanja za takvu stvar. Kao što mi nije jasno, preko 90% medija dokazuje poslednjih godinu dana konsenzusom kako je Aljbin Kurti terorista, kako on teroriše Srbe na severu Kosova, kako hapsi Srbe. Aljbin Kurti bi morao da bude svestan da, bez obzira što po mom mišljenju glavni proterivač Srba sa Kosova nije on i njegova vlada nego Vučićeva Vlada odavde, morao je do sada politički mnogo pametnije da uradi i da izbije i taj poslednji adut beogradskoj zloj politici prema Srbima, zato što su njemu ti Srbi potrebni na Kosovu, nisu mu potrebni van Kosova, ukoliko želi modernu državu 21. veka. Ja pitam opoziciju sada i poslanike opozicije i predsednike parlamentarnih stranaka, da li želeda se ne reši problem Kosova sada nego žele da ga oni rešavaju jednog dana kada budu imali većinu sa Vučićem u opoziciji koji će da im organizuje demonstracije.