Autor: Informer.rs

20.09.2024.

12:38

Foto: printscreen

Vesti

Kad uđete u ring, budite spremni i da primite udarac! Vučić o udarnoj političkoj temi: Zakon je imbecilan, na stranu što je nepismen!

Kako je Informer već pisao, propala srpska opozicija iz petnih žila pokušava da izbegne da se suoči sa predsednikom u Skupštini Srbije, a upravo to je bilo jedno od pitanja na konferenciji za novinare nakon što je predsednik prisustvovao prikazu sposobnosti vojske Srbije u Batajnici.

- Zakon o zabrani iskopavanja litijuma koji su predložili Skupštini Srbije je imbecilan. Prenosili su reči ljudi sa Tvitera. Na stranu što je nepismeno i glupo - rekao je predsednik Srbije i istakao da razume zašto ga opozicija ne želi u srpskom parlamentu.

- Najbolje da budu sami i da mogu da pričaju i da niko ne može da im odgovori. Vučiću ti si šef mafije, Vučiću ti si ovakav, ti si onakav, brat je takav, otac je, majka su ti takvi... To možete da radite kad udarate u džak, a džak ne odgovara. A kad uđete u ring, morate da budete spremni i da primite udarac - podvukao je Vučić.