20.09.2024.

17:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Wikipedia

Vesti

Potvrđena saznanja Informera! Iza antilitijumskih protesta i rušenja vlasti u Srbiji stoji Soroševa plaćenica!

- Rumunski mediji pisali su o tome da je neizdrživo da je najveći rudnik zlata pod zaštitom.
Šokantno je i neverovatno kako su neki scenariji prepisani sa Rumunskog. Stefani Danijela Rot sada piše za Radar. Nju smo raskrinkali pre tri nedelje. Ona je imala sastanak sa Zlatkom Kokanovićem i nakon njihovog sastanka on postaje ugledni i citirani sagovornik N1 -
rekao je Vučićević.

Kako je naveo, sama Stefani Danijela Rot je izmislila Kokanovića i Ćutu.

- Ona je izmislila Kokanovića. Ona je prvo u Rumuniji napravila i Kokanovića i Ćutu. Ko finansira ovu ženu da radi protiv interesa suverenih država? Ona je izuzetno bogata. Odakle joj pare i za koga radi? Nju je finansirao osnivač organizacije Ecologist. Njih direktno finansira Soroš. Ona u Rumuniji, a sada i u Srbiji otima resurse i rudno bogatstvo. Umešani su i svetski moćnici, među njima i Obama. Oni rade protiv toga da male države kontrolišu sopstvene resurse - ističe Vučićević.

Informer

 

Glavni urednik Informera otkriva da se ona nada istom scenariju u Srbiji, kao što je bio u Rumuniji.

- Ova gospođa sada piše tekst za Radar gde piše da je Rumunija pobedila zahvaljujući protivljenju rudniku zlata i da može to i Srbija. Uspeli su da podbune rumunski narod da zabrane rumunsko zlato. To sada pokušavaju u Srbiji. Bore se protiv zlata! 2014. godine rumunski Parlament je izglasao odluku o zabrani rudarenja litijuma u Rošija Montani. To je jedno od najvećih nalazišta u Evropi. Njega su Rumuni zabranili. Sve zemlje u svetu vade zlato,  ali pod pritiskom Zapada, oni su to morali da urade. 2024. godine pojavili su se neki znalci koji kažu da je glupo da Rumunija ne koristi zlato, ali to ne mogu Rumuni sami, nego to mora da uradi Zapad - rekao je Vučićević i dodao:

- Oni su toliko drski i bezobrazni da ni ne pokušavaju da sakriju šta im je plan. Hoće da zabrane litijum u Srbiji kao što su zabranili zlato u Rumuniji. To je toliko bahato i bezobrazno da sami priznaju šta hoće da postignu u Srbiji.

Podsetimo, Vučićević je nedavno u specijalnom programu na Informer TV urednik Dragan J. Vučićević govorio je i prikazao slučaj rumunskog scenarija koji lažni ekolozi žele da implementiraju u Srbiji. Više o tome pročitajte OVDE.