20.09.2024.

18:11

Foto: ATAIMAGES/Milos RAfailovic

Vesti

POTPUNO INVERZNA I PERVERZNA PRIČA! Vučićević izneo najnovije detalje o Trifunoviću: Sada mu nisu krivi Hrvati, nego Srbi! (VIDEO)

- Sećate se svi Sergeja Trifunovića! Uhapsili ga Hrvati, izmaltretirali ga. Sada je Sergej Trifunović tamo osuđen. 2 meseca zatvora, 4000 evra sudske kazne i zabranu ulaska u Hrvatsku. Kada je izašao iz sudaprva reakcija je bila da najavljuje da će postati Hrvat. Onda se pojavila informacija da mu je produženi boravak u Hrvatskoj - rekao je na Vučićević i dodao:

- Sergej Trifunović, odnosno njegov advokat i supruga su otišli i zatražili su zaštitu Hrvatske države da ga uzmu u zaštitu jer će imati problema kada se vrati u Srbiju.

- Onda je rekao da očekuje da će kada dođe u Srbiju biti zloupotrebljen u antihrvatskoj propagandi. Tu gde su ga uhapsili i tukli ga po bubrezima, on je zamolio da mu dozvole da ostane nekoliko dana. To što smo mi njega branili, to što ga je država uzela u zaštitu, to je antihrvatska propaganda. On je molio policajce da mu produže boravak i dobio je do nedelje uveče. To su mu dozvolili zato što je rekao da će u Srbiji biti zloupotrebljen u antihrvatskoj kampanji! Sto posto potvrđena informacija!

- Pritom su ga Hrvati prošle godine hapsili, oglobili ga, zabranili mu ulazak u EU! Sada mu je Srbija kriva. To je tolika antisrpska bolest u glavi.

- Posle svega on ode kod hrvatskog policajca i traži još nekoliko dana! Nije njemu produžen boravak, nego mu je dozvoljeno da ostane do nedelje dok se u Srbiji ne zaboravi. Predsednik se jedini u državi oglasio u njegovu korist. To što smo pomogli Sergeju Trifunoviću,  to je antihrvatska propaganda! Nije mi žao što smo mu pomogli! On se sada plaši da se vrati u Srbiju.

- Navodno, ovde bi ga sačekali novinari i tražili izjavu, a on neće da da izjavu protiv Hrvatske. On se valjda pokajao. Kakav je to jadničak!

- U nedelju mora da napusti Hrvatsku. Biće ovde u ponedeljak. Treba da se kladimo da je zloupotrebljen u antihrvatskoj kampanji. Srbija je kriva jer je ustašku pevaljku Severinu zadržala 40 minuta na razgovoru na granici. Onda su se Hrvati uzbudili mnogo i morali su da maltretiraju Sergeja, a Sergej se zbog toga izvinjava.