23.09.2024.

12:29

Foto: Tanjug

Vesti

Vučić posvetio život Srbiji i srpskom narodu! Đurđev: Naši neprijatelji mu to nikada neće oprostiti!

Đurđev ističe da je srpski predsednik proveo još jedan od bezbroj vikenda u inostranstvu, ovaj put u Njujorku u UN, gde će se sastati sa oko 40 državnika iz svih delova sveta.

- Vučić je izabrao težak put, put odricanja i neprestane borbe za svoj narod, put na kome su i on i njegovi članovi porodice izloženi linču bez presedana, ali će ga zato istorija sigurno pamtiti kao čoveka koji je vratio ponos i dostojanstvo Srbiji - precizirao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige podsetio je domaću javnost na složenost geopolitičke i geoekonomske realnosti u kojoj živimo, ali i na činjenicu da Srbija uprkos tome napreduje i jača iz dana u dan.

- Imamo drugi rast BDP-a u Evropi u ovom trenutku, dok zemlje poput Nemačke tonu u recesiju. Videli ste u Batajnici kakvu vojsku imamo, bolje je opremljena i sposobnija je od svih vojski u regionu zajedno. Pogledajte stotine kilometara puteva i pruga, pogledajte nove i renovirane škole i bolnice oko sebe, to je Vučićev legat koji mu neprijatelji Srbije nikada neće oprostiti - zaključio je Đurđev.

Informer