23.09.2024.

12:34

Foto: printscreen

Vesti

Udario vinjak na prazan stomak! Ćuta opet pretio u Skupštini, predsednica Brnabić morala da ga kazni!

Ćuta je, očekivano, javno zapretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!?! Komenmtarišući izjavu šefa države da "jedva čeka da ga pozovu u parlament i da će opoziciju razbucati kao Panta pitu", Jovanović je uputio pretnju i time prekršio Poslovnik parlamenta, zbog čega je kažnjen.

- Poručujem ovome Panti koji hoće da nas rasturi kao pitu da dobro povede računa ko mu vodi finansije, jer kako je krenuo, završiće kao Al Kapone. Ajde, dođi Panto, dođi da se pogledamo u oči... Da ne zaboravim, kopanja litijuma u Gornjim Nedeljicama neće biti - vikao je Ćuta, nakon čega ga je predsednica parlamenta Ana Brnabić opomenula.

- Morate da naučite kako da se ponašate u Skupštini. Izričem vam opomenu zbog nepoštovanja skupštinskog doma. Sve to ide u dobrotvorne svrhe, pa eto neka vajda od vašeg bivstvovanja u Narodnoj skupštini - odgovorila je Brnabićeva. 

Reč je potom dobio Milenko Jovanov, poslanik SNS, koji je rekao da će se uzdržati od komentara "izliva mazohizma" u rečenici Aleksandra Jovanovića Ćute. Šta je Jovanov rekao pročitajte u POSEBNOJ VESTI.

Poslanici danas raspravljaju o rebalansu budžeta. Sve o tome čitajte OVDE.