24.09.2024.

09:44

Foto: Ata images

Vesti

GOSPODO, DOGOVORITE SE! Srpska opozicija potpuno pogubljena, u paničnom strahu od suočavanja sa Vučićem! (VIDEO)

JOŠ jedna epizoda u režiji srpske opozicije. Kao po običaju svako od aktera ima svoju verziju priče, tako da ni sami ne znaju da li žele ili ne predsednika Srbije, Aleksandra Vučića ma sednici u litijumu.

U prilog tome govore njihove izjave.

* Neka Aleksandar Vučić dođe u Skupštinu! 

- Ovo su ozbiljne stvari o budućnosti ove zemlje. Ako hoće da razgovara o ovim stvarima, treba da razgovaramo u Parlamentu. Ne treba da odem u Dom kulture u Loznicu da tamo da razgovara sa političkom opozicijom, treba da razgovaramo u Parlamentu. Neka dođe u parlament - odgovorio je Ponoš. 

* Aleksandar Vučić ne može u Skupštinu! 

- Koliko ja znam, on ne može da pristuje toj sednici jer smo mi predlagači - izjavio je tajkun Dragan Đilas.

* Voleli bismo da Vučić dođe u Skupštinu

Narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, rekao je za tajkunske medije da bi voleo da Vučić dođe na sednicu Skupštine. 

* Neka Vučić ipak ne dolazi u Skupštinu 

- Radije bih umesto Vučića video predstavnike ekoloških organizacija kao goste parlamenta - izjavio je lažni ekolog Radomir Lazović, dok je perjanica Dragana Đilasa rekla da je litijum preozbiljna tema da bi je Vučić "pretvorio u cirkus" svojim prisustvom u Skupštini. 

I na sve ovo, opozicija je juče zagrmela iz skupštinskih klupa: 

Ćuta je, očekivano, javno zapretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!?! Komenmtarišući izjavu šefa države da "jedva čeka da ga pozovu u parlament i da će opoziciju razbucati kao Panta pitu", Jovanović je uputio pretnju i time prekršio Poslovnik parlamenta, zbog čega je kažnjen.

- Poručujem ovome Panti koji hoće da nas rasturi kao pitu da dobro povede računa ko mu vodi finansije, jer kako je krenuo, završiće kao Al Kapone. Ajde, dođi Panto, dođi da se pogledamo u oči... Da ne zaboravim, kopanja litijuma u Gornjim Nedeljicama neće biti - vikao je Ćuta, nakon čega ga je predsednica parlamenta Ana Brnabić opomenula.

Sve njihove izjave pokazuju nesigurnost i strah opozicije od suočavanja s Vučićem. 

Dakle, jasno je iz svega navedenog da je srpska opozicija dosledna, jedinstvena, zna šta hoće i ne plaši se Aleksandra Vučića!  

Podsetimo, Vučić je poručio opoziciji da čeka njihov poziv da dođe u Skupštinu da razgovora ne samo o AP Kosovu i Metohiji već i o litijumu i da ih kao i uvek porazi ozbiljnim argumentima i istinom.

Spreman sam da dođem da razgovaramo o KiM, spreman sam i da pričamo o litijumu - rekao je Vučić, komentarišući izjavu lidera Zeleno-levog frona Radomira Lazovića da se plaši da dođe da odgovara na pitanja i razgovara sa onima koji misle drugačije.

- Čekam da me pozovete u Skupštinu i rasturiću vas kao 'Panta pitu' argumentima i činjenicama, a ne lažima - rekao je Vučić i naglasio da ga taj čovek ne interesuje uopšte, kao ni svi oni koji žele da, kako je rekao, svaku saobraćajnu nesreću, svaki užas koji nam se dogodi, da kao i KiM zloupotrebe u političke svrhe.