24.09.2024.

11:07

Foto: Fotoilustracija/Insajder

Vesti

Promoter Zelenovića, Ćute i lažnih ekologa "Ne damo Jadar" poručio: Srbi koji su poginuli u Banjskoj su zločinci, mi iz opozicije žalimo za šiptarskim policajcem!

Promoter lažnih ekologa, Ivan Mitrović je na svom Iks profilu objavio fotografiju šiptarskog policajca Afrima Bunjaka i u opisu napisao da je on pogino "u terorističkom napadu koji je organizovala zločinačka država Srbija". 

- Danas se navršava tačno godinu dana otkako je u terorističkom napadu koji je organizovala zločinačka država Srbija iz zasede ubijen Kosovski policajac Afrim Bunjaku. Njegovoj porodici, kolegama i prijateljima ostaje večni žal a pravdoljubivim ljudima u Srbiji nada da će svi odgovorni za njegovo mučko ubistvo biti što pre izvedeni pred lice pravde. Samo tako njegova žrtva neće biti uzaludna. Večna mu slava - napisao je Mitrović. 

Informer

Kako se da videti na Mitrovićevom profilu, njega prate i podržavaju mnogi iz opozicije, među kojima su Nebojša Zelenović, stranica udruženja "Ne damo Jadar", Bojan Pajtić, Dušan Teodorović, Biljana Stojković, Savo Manojlović, Nebojša Petković, Dragan Đilas... 

Informer

Ovim je sadrug srpske opozicije Mitrović poručio da je Srbija zločinačka država, Srbi koji su poginuli u Banjskoj zločinci, a da oni iz opozicije žale za šiptarskim, Kurtijevim policajcem, kojeg su ubili srpski zločinci?!

Ovo dovoljno govori o tome kakva je srpska opozicija, šta misli i želi svojoj zemlji! Kako glasi srpska narodna izreka - s kim si, takav si!

Zaista, skandal nad skandalima!