25.09.2024.

08:00

Foto: Reuters/Printscreen

Vesti

Sarajevo bi Vučiću da diktira spoljnu politiku! Taj film nećete gledati: Predsednik Srbije je lider nezavisnog i slobodarskog sveta! (FOTO)

Vučić im je trn u oku! U danu kada predsednik Srbije u svom govoru jasno rekao da naša zemlja nije ničiji sluga i da on radi jedino i isključivo u interesu građana Srbije, sarajevsko "Oslobođenje" donosi tekst pod naslovom "Vučić slavi Ruse usred Njujorka".

I ne obaziru se mrzitelji Srbije na reči koje je Vučić uputio sa govornice Generalne skupštine UN. A te reči su odjekivale i daleko se čule. Očigledno su u Sarajevu ostali gluvi.

I sad vas ja pitam, dragi predstavnici, ne onih poslušničkih i satelitskih, marionetskih država, već vas, slobodarske narode i zemlje, šta da radimo, mi kao mala zemlja, kako da se borimo. Jer, danas u svetu svi govore o Ukrajini, niko ne sme da priča o Srbiji. I kada govore, pričaju kako ćemo mi po ruskom nalogu da povedemo rat na Balkanu.  I lažu sve vreme, duže od dve i po godine. Mi nismo sluge ni Rusije i SAD. Mi imamo svoju politiku i svoje interese - rekao je između ostalog u svom govoru predsednik Srbije.