25.09.2024.

10:00

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Ovakve objave su veoma opasne! Bulatović: Otrovna retorika opozicije i njenih pristalica čini da se Srbi na Kosovu i Metohiji suočavaju sa sve većim pritiskom i problemima!

Bulatović je ovo izjavio komentarišući to što je promoter Nebojše Zelenovića, Aleksandra Jovanovića Ćute, ostalih lažnih ekologa i onih iz udruženja "Ne damo Jadar" poručio na svom Iks profilu da su Srbi koji su poginuli prošle godine u Banjskoj zločinci i naglasili da oni iz opozicije žale za Kurtijevim šiptarskim policajcem kojeg su ubili srpski zločinci?! 

- Svi se vrlo dobro sećamo da je trenutno najnebitnija osoba u opoziciji, tada Borislav, danas Borko Stefanović svojim diplomatskim sposobnostima pomogao Prištini na sve načine da sprovede svoju samovolju. Ovakve objave, osim što su skandalozne i odvratne takođe su i veoma opasne. Čitava opozicija predano podržava teroristički režim Aljbina Kurtija, pa to i objašnjava činjenicu da je šiptarski policajac žrtva, a stradali srpski mladići agresori.

- To je otrovna retorika koja i čini da se Srbi na Kosovu i Metohiji suočavaju sa sve većim pritiskom i problemima. Mrzeti svoju državu i narod, za to zaista nemam reči. Ono što je jedino važno jeste da narod iz naše južne pokrajine u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ima prijatelja i zaštitnika koji se bespoštedno bori da ih zaštiti i sačuva na njihovim vekovnim ognjištima - završio je Bulatović. 

Informer

 

Podsetimo, promoter Nebojše Zelenovića, Aleksandra Jovanovića Ćute, ostalih lažnih ekologa i onih iz udruženja "Ne damo Jadar" poručio je na svom Iks profilu da su Srbi koji su poginuli prošle godine u Banjskoj zločinci i naglasili da oni iz opozicije žale za Kurtijevim šiptarskim policajcem kojeg su ubili srpski zločinci?!

Promoter lažnih ekologa, Ivan Mitrović je na svom Iks profilu objavio fotografiju šiptarskog policajca Afrima Bunjaka i u opisu napisao da je on pogino "u terorističkom napadu koji je organizovala zločinačka država Srbija". 

- Danas se navršava tačno godinu dana otkako je u terorističkom napadu koji je organizovala zločinačka država Srbija iz zasede ubijen Kosovski policajac Afrim Bunjaku. Njegovoj porodici, kolegama i prijateljima ostaje večni žal a pravdoljubivim ljudima u Srbiji nada da će svi odgovorni za njegovo mučko ubistvo biti što pre izvedeni pred lice pravde. Samo tako njegova žrtva neće biti uzaludna. Večna mu slava - napisao je Mitrović. 

Kako se da videti na Mitrovićevom profilu, njega prate i podržavaju mnogi iz opozicije, među kojima su Nebojša Zelenović, stranica udruženja "Ne damo Jadar", Bojan Pajtić, Dušan Teodorović, Biljana Stojković, Savo Manojlović, Nebojša Petković, Dragan Đilas... 

Ovim je sadrug srpske opozicije Mitrović poručio da je Srbija zločinačka država, Srbi koji su poginuli u Banjskoj zločinci, a da oni iz opozicije žale za šiptarskim, Kurtijevim policajcem, kojeg su ubili srpski zločinci?!

Ovo dovoljno govori o tome kakva je srpska opozicija, šta misli i želi svojoj zemlji! Kako glasi srpska narodna izreka - s kim si, takav si!

Zaista, skandal nad skandalima!