Autor: Informer.rs

25.09.2024.

13:14

Foto: Ata images / Printscreen

Vesti

METASTAZA AUTOŠOVINIZMA! Pavle Grbović i zvanično postao koalicioni partner Aljbina Kurtija!

Osvedočeni odrod Pavle Grbović, dežurni hejter i jedan od šampiona autošovinizma, i zvanično je postao koalicioni partner Aljbina Kurtija! 

Pokret slobodnih građana (PSG) na čijem je čelu Grbović, naime, formirao je zajednički poslanički klub u Skupštini Srbije sa - pazite sad - Strankom demokratske akcije Sandžaka (SDA) Sulejmana Ugljanina i Partijom za demokratsko delovanje (PDD) na čijem čelu je Šaip Kamberi.

Informer

Kao što se može videti na dokumentu do kog je došao Informer, a koji potpisuje Pavle Grbović, u srpskom parlamentu biće osnovana nova poslanička grupa, a čini će je upravo poslanici pomenutih stranaka - PSG, SDA i PDD.

Informer

Sa kim se to, dakle, udružio Pavle Grbović?

Sa Šaipom Kamberijem, Kurtijevim potrčkom u Srbiji i provokatorom koji u svakoj prilici napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića a Kosovo proglašava nezavisnom državom.

Informer

Kabmeri je, podsetimo, svojevremeno predsednika Srbije nazvao plašljivcem i oportunistiom (izjava za vranjskenews), tražio da u dijalog Srbije i takozvanog Kosova bude uključen i uključen i predstavnik Albanaca iz Preševske doline (izjava za Slobodnu Evropu), a Kurti ga je primao na kanabe u Prištini o čemu su pisali mediji, između ostalih i Bujanovačke.

Grbovićevi novi koalicioni partneri široj javnosti poznati su po svojim radikalnim stavovima, ali i zalaganju da Srbija prizna lažni genocid u Srebrenici.

O tome govori i dokument koji objavljujemo i na kojem je takođe potpis Kamberija.

Informer

Sve su, dakle, maske, pale.

Iako je i ranije onima koji prate politiku u Srbiji bilo jasno da su Grbović i dežurni Srbomrsci na istom zadatku, za to sada postoji i zvanična potvrda.

U lepo si se kolo uhvatio, Grboviću!