25.09.2024.

16:22

Foto: printscreen

Vesti

MOJE JEDINO BOGATSTVO SU DECA! Vučić patosirao Đilasa: Sve što imam od garderobe ne vredi dve felne jednog od desetina džipova Dragana Đilasa!

- Trudim se uvek da se borim za svoju zemlju, da ne pokazujem nikakvu dozu bahatosti, osionosti, arogancije. Ni u čemu nisam posebno bogat, osim što sam bogat što imam troje dobre dece. Kad govorite o farmerkama, ne znam ne kupujem ih, ali znam da kakve god farmerke da imam trudim se da budem pristojno odeven, čist i uredan, ništa više od toga. Sve što imam od garderobe ne vredi dve felne jednog od desetina džipova Dragana Đilasa. 

-  Što se tiče plata, u njegovo vreme plata prosvetara je bila 30.000 dinara, a sada će biti 100.000 dinara. To je važno. Sve to što imam nije dovoljno ni da platim prekidače ili tastere za interfone na stanovima i kućama braće Đilas i pri tome nisam ukra, nisam se obogatio i živim na istom mestu kao i pre 10 godina, to je sve što imam da kažem. Nemam nigde račun u inostranstvu osim uobičajenih računa u zemlji koje prijavljujem redovno i koji stoje na uvid agencije za borbu protiv korupcije. Kad ne možete nekome da se suprotstavite rezultatima, planovima i programima, onda pričate o glupostima.