25.09.2024.

16:49

Foto: printscreen

Vesti

Hvala Georgievu što misli da je moj mozak na nivou veštačke inteligencije, to je valjda nešto najbolje! Vučić: Moram da ga razočaram, govor sam sam napisao! Govorio sam iz srca!

- Valjda to kad izbaci veštačka inteligencija, to bi izbacila nešto najbolje sastavljeno od pameti mnogih ljudi. Da ga razočaram, evo, ovde u ovom kabinetu su i Tatjana Jović i Tijana Vasilijević koji su svedoci da sam ja pisao govor. Dobio sam dva govora napisana, onda sam uzeo i  napisao i prvi i drugi govor. Hvala mu na tome da je moj mozak na nivou veštačke inteligencije. 

- Moram da pohvalim i Tijanu, ja govorim na srpskom, Tijana kao GPT prevodi na engleski istog sekunda. Dakle, dobar smo tim za veštačku inteligenciju, dobro nam ide, valjda ćemo to moći i da naplatimo nekad - našalio se Vučić.

- Govorio sam iz srca, govorio sam činjenice. 

Vučić: Govorio sam iz srca, govorio sam činjenice i istinu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija govorio iz srca, činjenice, i naglasio da se istina, koju je predočio, ne saopštava da bi nekoga obradovao ili rastužio, već da bio mu rekao šta je istinito.

- Govorio sam iz srca, govorio sam činjenice. Pitao sam čak i Miroslava Lajčaka, pošto nije bilo pohvala, osim nekoliko mojih prijatelja iz Azije i Afrike. Sinoć sam komentarisao to i sa (premijerom Luksemburga) Gzavijeom Betelom, koji je rekao "ostao sam samo da bih tebe čuo". Svakako da nije bio radostan. Mnogi nisu radosni. A šta ja tu da radim? Istinu ne saopštavate da biste nekoga obradovali ili rastužili, već da biste rekli istinu - kazao je on.

- Trudim se uvek da se borim za svoju zemlju, da ne pokazujem nikakvu dozu bahatosti, osionosti i arogancije - rekao je Vučić novinarima u Njujorku na pitanje da li ga je neko od svetskih zvaničnika posle govora u UN pozvao, poslao poruku ili da li su mu čestitali ili zamerili na oštrini koju je izneo pred svetom.