25.09.2024.

20:16

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Đilas još dublje zaranja u tajkunsko blato! Đurić: Kriminalac Dragan počeo je da se bavi najvećim nebulozama

- Usled ogromne nemoći i nedostatka bilo kakve vizije, ideje, plana i programa kriminalac Dragan Đilas počeo je da se bavi najvećim nebulozama. I umesto da shvati koliko je zapravo ispao smešan, on ne namerava da se zaustavi, već nastavlja i samo još dublje zaranja u najprljavije tajkunsko blato.  On jeste najbogatiji tajkun. Stekao je najveći novac u momentima kada je narod bio najsiromašniji, a država se gasila pred našim očima! To su nesporne činjenice koje gazda tzv. opozicije silno želi da potisne, prikrije i da se na iste zaboravi! - istakla je ona i dodala:

- U želji da što pre i što više para zgrne samo za sebe nije se libio ni od toga da objekat namenjen deci otme za rijaliti program. O propalim i preskupim projektima koje je sprovodio moglo bi se govoriti u nedogled.

Kako je navela, tajkunu Đilasu ne prija mu da se čuje da tzv. opozicija nije bila u stanju da valjano sastavi dnevni red od dve tačke.

- Degutantno je i krajnje licemerno da on govori o tome koliko čija garderoba košta, a ponajmanje garderoba predsednika Aleksandra Vučića. Ima tajkun minimum 619 miliona razloga da nikad ne pomene cene i novac! Ako iko pokušava da skrene pažnju sa ključnih pitanja onda je to tajkun lično, glavom i bradom i to baveći se ovakvim nebulozama - ističe Đurić i dodaje:

- Ne prija mu da se čuje da tzv. opozicija nije bila u stanju da valjano sastavi dnevni red od dve tačke, već su na jednu potpuno zaboravili. Zaboravili su ono na čemu su sami insistirali.

Đurić je, potom, navela da u Srbiji, na veliku žalost tajkuna, vlada zdrav razum, a da građani sve vide i čuju.

- Nikako mu ne godi da se u danima kada se govori o rebalansu budžeta samo napravi poređenje između prosečne plate u Srbiji nekada i sada, prosečne penzije nekada i sada, minimalne plate u Srbiji pre 12 godina i danas jer to su ipak realni brojevi čije pominjanje tajkunu i njegovim pajtosima nikako ne ide u korist. Uzalud pokušavaju da nas ubede u to da je njihovo minimalno, čak i ispod toga, za sve nas u Srbiji bilo bolje - navela je ona i dodala:

- U Srbiji, na veliku žalost tajkuna, vlada zdrav razum, građani sve vide, čuju, znaju i na svojoj koži, na ličnom primeru najbolje osećaju, zato Aleksandar Vučić i politika koju on definiše kontinuirano imaju sve ubedljiviju podršku građana Srbije.