26.09.2024.

09:11

Foto: printscreen/Zoran Sinko

Vesti

ALEKSIĆEVE LAŽI PALE U VODU! Otišli smo u prodavnicu i dokazali - evo koliko zaista košta litar mleka (VIDEO)

Naime, reporterka naše televizije obišla je ovog jutra radnje i uu njima kupila melka različitih proizvođača. U uključenju uupitala je ministra finansija Sinišu Malog, koji je gost Info jutra, da li zna koliko košta litra mleka, na šta je on odgovorio od 99 do 120 dinara, i bio je u pravu.

- Da vam odgovorim iz prve ruke, evo kolege i ja smo ovoga jutra bili u prodavnici, možemo da vam kažemo da Moja kravica Imlek sveže mleko je 124 RSD, ovde takođe imamo litar svežeg mleka iz mlekare Subotice koja je bila čitavih 119 RSD, takođe imamo dugotrajno mleko koje je bilo 109 RSD, takođe dukat trajno mleko 109 RSD iZdravo mlekara Subotica 119 RSD  - rekla je naša reporterka pokazujući račun da bi se otvoreno videlo crno na belo.

Ovim je još jedna laž opozicije pala u vodu.

Ministar Mali, potom je komentarisao sramne tvrdnje Miroslava Aleksića:

- Njemu je matematika uvek bila loša strana. Ako se ne varam, bio je u srednjoj školi dovoljan iz matematike, kec ili dvojka ili šta već. Više puta smo on i ja razmenili argumente i nikada mu se cifre i brojke nisu poklapale, nisam iznenađen ovom pogrešnom kalkulacijom.