26.09.2024.

09:44

Foto: Tanjug/Printscreen

Vesti

Đilasova i Šolakova udarna pesnica heroj Kurtijevih medija: Georgiev i Šiptari zajedno napali Vučića zbog istorijskog govora u UN!

Naime, Georgiev, koji je udarna pesnica tajkuna Dragana Đilasa i Šolaka udario je na predsednika Srbije Aleksandra Vučićazbog istorijskog govora u UN!

Njemu su se odmah pridružili i Kurtijevi mediji, te su onda zajedno napali srpskog predsednika koji je u Njujorku poručio da Srbija nije sluga ni Rusije, ni SAD, već da vodi nezavisnu i slobodarsku politiku koja se bavi isključivo srpskim insteresima.

Informer

 

Podsećamo, Vučić je u svom govoru upitao, kako je istakao, prijatelje i predstavnike slobodarskih zemalja, a ne one iz marionetskih zemalja, šta Srbija kao mala zemlja može da uradi i kako da se bori u toj situaciji.

- Jer svi na svetu govore o Ukrajini, a niko se ne osuđuje da govori o Srbiji. Čak i kada to rade, kažu kako ćemo mi započeti rat na Balkanu po naredbi Rusije. Lažu sve vreme, već dve i po godine. Mi nismo sluge ni Rusije, niti Sjedinjenih Američkih Država. Imamo sopstvenu politiku i sopstvene interese. I zbog toga želim da vas pitam nešto i da vam kažem da je jedina nada, ne samo za moju zemlju, koju volim više od svega na svetu, već i za vaše zemlje, da dobro razumete mehanizme laži, mehanizme prevare u međunarodnim odnosima i da pokušate da se okupite ovde u najvažnijoj organizaciji, da pokušate da je promenite i da je poštujete, jer je to jedini način da se očuva mir - poručio je Vučić.