26.09.2024.

13:39

Foto: Ataimages

Vesti

Nek joj neko kaže da se ne bruka! Opozicionarka pokušala da ispadne pametna, pa pokazala elementarno neznanje

Rau je iskoristio kulturna dešavanja u političke svrhe,a Stupljanin se zaletela da ga podrži i tu je zapravo samo pokazala osnovno neznanje.

Dajući komentar ona je kazala da je reditelj Rau neko ko dolazi iz Evropske unije, iako je pozanto da Švajcarska iz koje on dolazi ne pripada EU.

– Prvo, nismo imali prilike da čujemo toliko svetsku kulturnu javnost a posebno nekoga ko dolazi iz baš te Evropske unije za koju nam stalno govore da su oni ti koji žele Rio Tinto u Srbiji – lupila je Jelena Stupljanin.

– S obzirom na to da sam ja neko ko lično ne veruje u tu priču i mislim da je to stvar dogovora između određenih političkih struktura jako je važno čuti izuzetno cenjenog umetnika i državljanina iste te Evropske unije da kaže nešto na ovu temu kao čovek, dakle isto kao i mi ovde, običan narod, koji misli sve najgore o tome - ostala je u neznanju Stupljanin.

Informer

Ne bi bilo loše da pomenutoj glumici neko od opozicionih kompanjona kaže da Švajcarska iz koje Rau dolazi nie Evropska unija, pa da prestane da se bruka.