27.09.2024.

08:39

Foto: Fotoliustracija/TANJUG/ UN Photo/Laura Jarriel/prtsc YT Krik

Vesti

UDRUŽENI NAPAD NA VUČIĆA, SVE ZBOG ISTINE KOJU JE REKAO PRED CELIM SVETOM! Kurtijeva narkomančina Bogdanović sa islamističkim i tajkunskim medijima protiv Srbije!

Islamistička Slobodna Bosna poznata je po tome da štancuje antisrpske tekstove, pa su se i ovog jutra na njihovom sajtu našla dva. Prvo su optužili predsednika Srbije Aleksandra Vučića da laže da je Srbija jedna od osnivača Ujedinjenih nacija, a potom su objavili "ekskluzivno" da se Vučić izblamirao u Njujorku?!?

Jasna je njihova nemogućnost da podnesu snažan i moćan govor predsednika Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

"Ekskluzivno! Vučićeva blamaža u Njujorku: Zbog čega je predsednik Srbije izgubio živce nakon govora Denisa Bećirovića i šta je pokušao sakriti", glasi pompezan naslov, a to šta je Vučić "pokušao da sakrije" otkriva niko drugo do njihov verni prijatelj i sadrug u svakodnevnim i brutalnim napadima na sprskog lidera i našu zemlju, miljenik samoproglašenog premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija, narkoman i antisrbin - Boban Bogdanović

Informer

Bogdanović pretio Vučiću

Boban Bogdanović, opozicionar i plaćenik premijera lažne države Aljbina Kurtija uputio je ranije stravične pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojima poziva na njegovo ubistvo.

Naime, Bogdanović je na svom profilu na društvnoj mreži "X" okačio sliku predsednika Vučića sa omčom oko vrata što jasno stavlja do znanja da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog. On je pored toga napisao i da je Srbija na ivici građanskog rata. 

Bogdanović je za islamističku "Slobodnu Bosnu" ustvrdio da je Vučić poslao skandalozne poruke a govornice UN, da laže da se susreo sa brojnim zvaničnicima i liderima zemalja (iako postoje jasni dokazi da se sastao), da je sala bila prazna za vreme njegovog govora...?!?

- Sva njegova navodna saznanja iz UN koje plasira preko svojih medija su najobičnije laži sa ciljem da sebe predstavi kao izuzetno bitnu političku figuru u Njujorku ali istina je potpuno drugačija i surova za "najvernijeg ruskog partnera" u Evropi, "tihi bojkot" ga je postavio na margine događaja i izolovao ga od svih ozbiljnih panela i razgovora - rekao je Bogdanović. 

Informer

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u sinoćnjem ekskluzivnom intervjuu za Informer televiziju govorio je o notornim lažima Denisa Bećirovića tokom govora u UN i istakao da je Bećirović Srbiju napao besmislenim lažima.

- Nama u Sarajevu neće ni odgovor da objave. Oni sami znaju da lažu, svi znaju da lažu, ali šta ih briga, oni će da teraju svoje. Celu operaciju su ovde vodili posle najave da će Titov grob biti uklonjen. Zato sam reagovao brzo i rekao da se to neće dogoditi. Onda su potpuno poludeli jer su ljudi videli moju izjavu - rekao je Vučić.

Vučić: Govor sam sam napisao, govorio sam iz srca!

I direktor vesti na TV Nova Slobodan Georgiev nazvao je obraćanje predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama "chatgpt" govorom na čemu mu se predsednik zahvalio.

- Valjda to kad izbaci veštačka inteligencija, to bi izbacila nešto najbolje sastavljeno od pameti mnogih ljudi. Da ga razočaram, evo, ovde u ovom kabinetu su i Tatjana Jović i Tijana Vasilijević koji su svedoci da sam ja pisao govor. Dobio sam dva govora napisana, onda sam uzeo i  napisao i prvi i drugi govor. Hvala mu na tome da je moj mozak na nivou veštačke inteligencije. Moram da pohvalim i Tijanu, ja govorim na srpskom, Tijana kao GPT prevodi na engleski istog sekunda. Dakle, dobar smo tim za veštačku inteligenciju, dobro nam ide, valjda ćemo to moći i da naplatimo nekad. Govorio sam iz srca, govorio sam činjenice. 

Za Bećirovića dodaje da je objavio knjigu o "četiri srpska genocida".

- Vi možete da razgovarate sa nekim ko nešto laže i zna da laže, a ne možete sa nekim ko je posle godina ponavljanja laži počeo u njih da veruje. Šta da razgovaram sa njima? On tvrdi da je Srbija počinila genocid nad BiH u Prvom srpskom ustanku! Inače se ježim tih teorija zavere. Te ludosti nas vraćaju u srednji vek, ali ovakve ludosti i zavereničke teorije koje slušamo iz Sarajeva... Zar je on nešto mnogo opasan, pa mi da ratujemo? Godinu dana nam pričaju kako će da kupe jedan helikopter i sad priča da ćemo da ratujemo. Šta će da rade Srbiji sa dva helikoptera? Ništa! A šta će Srbija da radi vama? Pa, ništa. Neko ludilo tu postoji, našli su neke bošnjačke Milovane Brkiće, neke ludake koji ih vode u tom smeru - rekao je Vučić.

Tajkunski mediji započeli, islamisti nastavili

Ono što je i očekivano, šta "srpski" opozicioni mediji u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka napišu protiv Srbije i Vučića odmah prenose i islamistički I obrnuto. Već dobro uigrana ekipa.

Tako je bilo i ovog puta - čim su pre dva dana tajkunski mediji i srpska opozicija krenuli sa kampanjom pljuvanja Vučića, njegovog nastupa i govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, islamisti su nastavili kampanju laži. 

Dakle, sasvim je jasno da se nastavlja kampanja laži i napada na predsednika Aleksandra Vučića sa svih strana! Udruženim snagama pokušavaju da slome Srbiju i Aleksandra Vučića!

Informer

printscreen