Autor: Informer.rs

27.09.2024.

11:43

Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ

Vesti

GO SNS Novi Sad: Opozicija pokazala svoje pravo lice, blokadom Skupštine grada potvrdili da ih ne interesuje dobrobit građana, već lični interes

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Danas je na dnevnom redu Skupštine grada usvajanje rebalansa budžeta grada, uvećanog za 5,1 milijardi dinara, kojim se omogućava nastavak razvojnih projekata, zatim, donošenje odluke o dodeli stanova za 32 novosadske porodice, izveštaj o realizaciji budžeta za prvih šest meseci, i druge važne odluke. I umesto da raspravljaju o tome, o temama koje su važne za napredak grada i poboljšanje uslova života svih Novosađana, oni se bave temama koje su nastale na osnovu lažnih afera, i koje su odavno imale svoj epilog, jer je dokazano da je opozicija iznosila neistine i obmanjivala građane.
Nasiljem koje su pokazali u Skupštini grada, nasrtanjem na sto za predsedavanje, blokadom govornice i rada gradskog parlamenta, pokazali su da njihova politika ne počiva na demokratskim načelima, kako to tvrde na tajkunskim medijima, i svojim Tviter nalozima, već da žele da zavedu jednoumlje. Da se čuje i radi samo šta oni žele. Opozicija želi da suspenduje stvarnu istinu, i da svoje fantazmagorije i obmane proglasi za jedinu istinu. To je njihova demokratija. Pitamo se da li bi tako upadali ljudima i u kuće da im nametnu tu svoju lažnu istinu?

I dokle god budu vodili takvu politiku nastaviće da gube izbore, jer Novosađani vrlo lako mogu da zaključe ko se bori za budućnost Novog Sada, veće plate, bolje ulice, škole i vrtiće, ko radi u njihovom interesu, a ko nasilnim putem želi da suspenduje volju građana - navodi se u saopštenju.